fbpx

TAGLIATELLE špaldové s bazalkovým pestem a ricottou

INGREDIENTI

  • 300 g TAGLIATELLE ŠPALDOVÉ
  • 25 LÍSTŮ BAZALKY
  • 1 LŽÍCE PINIOVÝCH OŘÍŠKŮ
  • 35g PARMAZÁNU
  • 50 ML OLIVOVÝ OLEJ
  • 15 G VYZRÁLÁ OVČÍ RICOTTA
  • (jako alternativa: Pecorino Sardo vyzrálé)
Difficoltà
Bassa
Preparazione
10 min.
Cottura
15 min.
Dosi per
4
Costo
Basso
  1. Vložte do mixéru očištěnou bazalku, oříšky, parmazán a ricottu. Během mixování přilévejte olivový olej.
  2. Tagliatelle špaldové vařte ve vroucí solené vodě a dávejte pozor, abyste se během prvních dvou minut vaření těstovin nedotkli hnízd
  3. Těstoviny vyndejte z vody, nechte okapat a ještě za tepla smíchejte s pestem a ricottou.

Dobrou chut!

Category:
Date:
×