fbpx

TAGLIATELLE SE SALSICCIOU, LILKÉM A PETRŽELKOU

INGREDIENTI

  • 350 g Čerstvé Tagliatelle od Luciany Mosconi
  • 1 salsiccia
  • 2 dlouhé lilky
  • 1 čerstvá jarní cibulka
  • extrá panensky olivovy olej
  • sůl
  • 1 feferonka
  • snítek čerstvé petrželky
Difficoltà
Bassa
Preparazione
15 min.
Cottura
10 min.
Dosi per
4
Costo
Basso
  1. Umyjte lilky, odstraňte vrch a nakrájejte je na velmi tenké plátky. Lilky opečte na olivovém oleji dočervena, přidejte ferefonku, osolte a jakmile jsou hotové, odložte stranou. Na rospalené pánvi restujte čerstvou cibuli nakrájenou na tenké plátky spolešně s rozdrobenou salsicciou.
  2. Jakmilé jsou hotové, přidejte lilky, dochuťte solí a nechte dovařit, aby se chutě pěkně spojili.
  3. Umyjte snítek petrželky a nakrájejte jo na jemno,dejte ho do misky a přidejte olej.
  4. Čerstvé Tagliatelle vařte ve vroucí solené vodě. Až budou hotové vyndejte je z vody, nechte okapat a smichéjte v panví s hotovou omačkou. Poté pokapejte olejem a nakonec přidejte čerstvou petrželku.

Buon appetito!

×