fbpx

Dýňové gnocchi s houbami a krémem ricotta

INGREDIENTI

  • 800 g Dýňové gnocchi
  • 300 g směs hřibů
  • 2 stroužky česneku
  • 200 g ricotta sýr
  • 200 ml mléka
  • Větvička tymiánu
  • Extra panenský olivový olej
  • Sůl a pepř na dochucení.
Difficoltà
Bassa
Preparazione
10 min.
Cottura
10 min.
Dosi per
4
Costo
Basso
  1. Nakrájené houby restujte na pánvi 3–4 minuty s olejem a stroužkem česneku. Dochutíme solí, pepřem a několika listy tymiánu.
  2. Smíchejte ricottu s mlékem, dochuťte solí a pepřem, dáme do hrnce a přivedeme do varu.
  3. Gnocchi uvaříme v dobře osolené vodě, slijeme a necháme krátce restovat na panvi. Na 2 talíře natřete ricotta krém, přidejte gnocchi s houbami, posypte tymiánem a servirujte.

Dobrou chut´!

Category:
Date:
×