Těstoviny "bigoli" se sardinkami

Obtížnost

Střední

Příprava

35 minut

Vaření

10 minut

Počet porcí

4

Ingredience

  • Čerstvé sardinky, očištěné 300 gr
  • Petržel
  • Česnek
  • Vaječné těstoviny "bigoli" 400 gr
  • Ančovičky v oleji
  • Sůl
  • Extra panenský olivový olej
  • 1-2 dcl bílého vína

Příprava

Očistěte sardinky od kostí a šupin, poté nakrájejte.
Dejte vařit těstoviny ve slané vodě.
Na pánvi nechte zesklovatět na drobno nakrájený česnek, nasekanou petrželku a ančovičky a potom přidáme sardinky.
Jakmile je alkohol odpařen, přidejte těstoviny s trochou vody a míchejte, dokud nedosáhnete krémovité konzistence.
Podáváme na mělkém talíři s čerstvou petrželkou.

Dobrou chuť!

Zadejte komentá












Captcha
( * )

Komentáře jsou moderovány, některé údaje jsou zaznamenány s ohledem na soukromí. Odesláním komentáře souhlasíte s podmínkami.