Piadina Romagnola

Obtížnost

Snadná

Příprava

10 minut

Vaření

5 minut

Počet porcí

1

Ingredience
  • 1 pšenická piadina Romagnola (najdete u nás v Cortelazzi)
  • 80 g sýru stracchino
  • 1 svazek rukoly
Dejte piadinu na předehřátou nepřilnavou pánev. Po 2 minutách otočte. Lžící potřete sýrem stracchino půlku piadiny a počkejte 2 minuty, než se sýr začne lehce rozpouštět. Dávejte pozor, aby se piadina z druhé strany nepřipálila. Přidejte rukolu a přehněte piadinu napůl. A máte hotovo, večeře je připravena. Do piadiny můžete přidat i plátky parmské šunky.

Dobrou chuť!

Zadejte komentá












Captcha
( * )

Komentáře jsou moderovány, některé údaje jsou zaznamenány s ohledem na soukromí. Odesláním komentáře souhlasíte s podmínkami.